OVER - Labo Rx - Prescriptie Labo voor Medische Contactologie

Prescriptie Labo voor Medische Contactologie
Prescriptie Labo voor Medische Contactologie
Ga naar de inhoud


Onze filosofie


Een contactlens is een Medisch Hulpmiddel. Bij Labo Rx staan we garant voor producten van hoge kwaliteit, zowel uit eigen productie als van de partners waarmee we samen werken. Kwalitatieve producten verdienen ook een goede aanpassing en de juiste ondersteuning.

Over Labo Rx

Labo Rx is een prescriptie labo voor medische contactologie. Sinds 1998 bieden wij een uitgebreid gamma van contactlenzen en onderhoudsproducten uit eigen productie aan. Naast onze eigen producten verdelen wij ook contactlenzen, onderhoudsproducten, ... van diverse internationale partners. Wij zetten sterk in op producten van hoge kwaliteit, gecombineerd met een uitstekende service en goede ondersteuning van onze klanten. Wij gaan resoluut voor een nauwe samenwerking waarbij u als klant centraal staat in ons streven naar een continue verbetering van onze werking.

Hebt u vragen, of wenst u bijkomende informatie te ontvangen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Nieuws

Bezoek ons op OB 2017 - Stand 19
Dit jaar zijn wij opnieuw aanwezig op OB 2017 in Square, Brussel. Bezoek ons op stand nr. 19.
Gepubliceerd door Nicky Soubry - 1/11/2017
Release Medmont Studio 6.2.3
Medmont Studio 6 krijgt een nieuwe update waarbij vooral veel onderhuidse wijzigingen zijn gebeurd om de database sneller te maken. Voor Medmont Studio 6 gebruikers is deze update gratis. Wenst u ondersteuning bij het upgraden naar Medmont Studio 6.2.3 neem dan contact met ons op.
Gepubliceerd door Nicky Soubry - 29/5/2017
Overname Sonico
Mr. Schuermans heeft beslist om met pensioen te gaan. Als gevolg van de stopzetting van zijn activiteiten neemt Labo Rx de verdeling van de contactlenzen van Soflex over voor de Belgische markt. De portfolio van Soflex omvat de merken als Dispo, Dispo Bio, Soflex XT, EX 60... Bent u op zoek naar lenzen van Soflex, neem dan zeker contact met ons op.
Gepubliceerd door Nicky Soubry - 1/12/2015
© 2017 Labo Rx (BOS bvba)    -    Disclaimer
Terug naar de inhoud