PRODUCTEN - Labo Rx - Prescriptie Labo voor Medische Contactologie

Prescriptie Labo voor Medische Contactologie
Prescriptie Labo voor Medische Contactologie
Ga naar de inhoud


Alles voor uw contactlensaanpassingenLabo Rx levert niet enkel contactlenzen, maar ook onderhoudsproducten, instrumenten, ...Contactlenzen

Zachte Contactlenzen
Labo Rx biedt een uitgebreid gamma zachte contactlenzen aan. Dit omvat zowel dag-, week-, maand- en duurzame lenzen maar evenzeer therapeutische of cosmetische lenzen. Binnen ons gamme Swaps, Xtra, PureComfort en PureDay hebben we een ruim aanbod aan sferische, torische, multifocale of zelfs torisch-multifocale lenzen. Daarnaast vind je bij ons ook alle lenzen van Alcon, Bausch+Lomb, Cantor&Nissel, CooperVision, Johnson & Johnson en Menicon. Verder is Labo Rx de verdeler van de lenzen van X-Cel (Extreme H2O) en Soflex in België. Of u nu een regelmatige of onregelmatige cornea wenst aan te passen, wij hebben ongetwijfeld de geschikte lens in ons aanbod.
Zachte Contactlenzen

Vormstabiele lenzen
Labo Rx heeft een eigen 'State of the Art' productie van vormstabiele lenzen. Wij bieden een grote diversiteit designs voor een diversiteit aan toepassingen. Alle designs kunnen vervaardigd worden uit een ruim aanbod van materialen (van laag tot hoog zuurstofdoorlatend, maar ook nog steeds PMMA), zodat u bij ons zeker een geschikte oplossing vindt. Alles wordt gegroepeerd onder het gamma 'Rx Perm'.
Paragon CRT

Paragon CRT
Paragon CRT was de eerste ortho-k lens die goedkeuring kreeg van de FDA. Momenteel is de Paragon CRT wereldwijd beschikbaar en geschikt voor correcties tot -6,00 D en cilinders tot -1.75 D. De Paragon CRT heeft een uniek uniform dikteprofiel voor een maximale zuurstoftransmissie doorheen de lens.

Sclera Lenzen
Sclera lenzen zijn een ideaal hulpmiddel om de uitdagende cornea's aan te passen. Dankzij de grote diameter is ze uitermate geschikt voor keratoconus, PMD, Stevens-Johnson syndrome...
Scleral ICD Lens
Onderhoudsproducten

Rx SoftCare Vloeistoffen

Rx SoftCare Gamma
Ons eigen gamma vloeistoffen omvat 'Rx SoftCare Plus' en 'Rx SoftCare Fusion'. Deze 2 producten zijn uitermate geschikt voor mensen met gevoelige ogen en hebben uitstekende reinigende eigenschappen. Rx SoftCare Fusion heeft een bijkomend bevochtigend element voor mensen met drogere ogen.

Vloeistoffen andere merken
Naast ons eigen gamma vloeistoffen bieden wij ook de vloeistoffen aan van Alcon, Bausch+Lomb, Menicon...
U vindt bij ons onder andere Boston Advance Care System, Menicare, Optifree...

Instrumenten

Medmont E300 Topograaf
Medmont E300 Cornea Topograaf
De Medmont E-300 geeft een uiterst betrouwbaar en gedetailleerde map van het oog. Door toepassing van een unieke placido conus met 32 ringen die gebruikt wordt op korte afstand van het oog, is een zeer groot oppervlak van de cornea te meten. Met 102.000 analyse punten is de meting uiterst nauwkeurig. Dankzij de bijgeleverde software worden, volledig automatisch, meerdere opnames van het oog gemaakt. De gebruiker bepaalt zelf welke beelden in de klantendatabase bewaard moeten worden.

Medmont Studio Software
Medmont Studio software is het hart van de Medmont E300 Cornea Topograaf. Dit softwarepakket wordt continue uitgebreid met nieuw functionaliteiten. Hebt u nog niet de meest recente Medmont Studio 6 software, neem dan even contact met ons op voor de upgrade mogelijkheden. Zo voegt u extra functionaliteit toe aan uw bestaande instrument.
Medmont Studio

Diagnostische Test Trips

FluoStrips
Fluoresceïne Strips
Fluoresceïne strips 1,0 mg voor algemeen gebruik.
Groot-Molecule Fluoresceïne Strips
Groot-molecule fluoresceïne strips voor gebruik bij zachte lenzen.
Schirmer Strips
Test strip voor de evaluatie van de traanhoeveelheid.

Accessoires

Accessoires
LensPlate
De Lensplate is het ideale accessoire voor de contactlenspraktijk voor het hygiënisch omgaan met contactlenzen.
Overige accessoires
U kunt bij ons ook terecht voor zuignapjes van DMV, diverse lenscases, pincetten...
© 2017 Labo Rx (BOS bvba)    -    Disclaimer
Terug naar de inhoud