PRODUCTEN - Labo Rx_New_NL

Prescriptie Labo voor Medische Contactologie
Prescriptie Labo voor Medische Contactologie
Ga naar de inhoud


Alles voor uw contactlensaanpassingenLabo Rx levert niet enkel contactlenzen, maar ook onderhoudsproducten, instrumenten, ...Contactlenzen

Zachte Contactlenzen
Labo Rx biedt een uitgebreidt gamma zachte contactlenzen aan. Dit omvat zowel dag-, week-, maand- en duurzame lenzen maar evenzeer therapeutische of cosmetische lenzen. Of het nu gaat voor lenzen voor een regelmatige of onregelmatige cornea, wij hebben ongetwijfeld de geschikte lens in ons aanbod.
Naast onze eigen merken Swaps, Xtra, PureComfort en Classic vindt je er ook alle lenzen van Alcon, Bausch+Lomb, Cantor&Nissel, CooperVision, Johnson & Johnson en Menicon.
Verder is Labo Rx de exclusieve verdeler van de lenzen van X-Cel (Extreme H2O) en Soflex in België.
Zachte Contactlenzen

Vormstabiele lenzen
Labo Rx heeft een eigen 'State of the Art' productie van vormstabiele lenzen.Wij bieden een grote diversiteit designs en materialen aan zodat u bij ons zeker een geschikte oplossing vindt. Alles wordt gegroepeerd onder het gamma 'Rx Perm'.
Vormstabiele lenzen, RGP

Paragon CRT
Paragon CRT was de eerste ortho-k lens die goedkeuring kreeg van de FDA. Momenteel is de Paragon CRT wereldwijd beschikbaar en geschikt voor correcties tot -6,00 D en cilinders tot -1.75 D. De Paragon CRT heeft een uniek uniform dikteprofiel voor een maximale zuurstoftransmissie doorheen de lens.
Paragon CRT

Sclera Lenzen
Sclera lenzen zijn een ideaal hulpmiddel om de uitdagende cornea's aan te passen. Dankzij de grote diameter is ze uitermate geschikt voor keratoconus, PMD, stevens-johnson syndrome...
Scleral ICD Lens
Onderhoudsproducten

Rx SoftCare Gamma
Ons eigen gamma vloeistoffen omvat 'Rx SoftCare Plus' en 'Rx SoftCare Fusion'. Deze 2 producten zijn uitermate geschikt voor mensen met gevoelige ogen en hebben uitstekende reinigende eigenschappen. Rx SoftCare Fusion heeft een bijkomend bevochtigend element voor mensen met drogere ogen.
Rx SoftCare Vloeistoffen
Vloeistoffen andere merken
Naast ons eigen gamma vloeistoffen bieden wij ook de vloeistoffen aan van Alcon, Bausch+Lomb, Menicon...
U vindt bij ons onder andere Boston Advance Care System, Menicare, Optifree...

Instrumenten

Medmont E300 Cornea Topograaf
De Medmont E-300 geeft een uiterst betrouwbaar en gedetailleerd topo-beeld van het oog. Door toepassing van een unieke placido cone met 32 ringen die gebruikt wordt op korte afstand van het oog, is een zeer groot oppervlak van de cornea te meten. Met 102.000 analyse punten is de meting uiterst nauwkeurig. Dankzij de bijgeleverde software worden, volledig automatisch, meerdere opnames van het oog gemaakt. De gebruiker bepaalt zelf welke beelden in de klantendatabase bewaard moeten worden.
Medmont E300 Topograaf

Medmont Studio Software
Medmont Studio software is het hart van de Medmont E300 Cornea Topograaf. Dit softwarepakket wordt continue uitgebreid met nieuw functionaliteiten. Hebt u nog niet de meest recente Medmont Studio 6 software, neem dan even contact met ons op voor de upgrade mogelijkheden. Zo voegt u extra functionaliteit toe aan uw bestaande instrument.
Medmont Studio

Diagnostische Test Trips

FluoStrips
FluoStrips 1,0 mg voor algemeen gebruik.
FluoStrips
HiGlo Strips
Groot-molecule fluoresceïne strips voor gebruik bij zachte lenzen.
HiGlo Strips
Tear Strips
Test strip voor de evaluatie van de traanhoeveelheid.
Tear Strips

Accessoires

LensPlate
De LensPlate is een schaaltje voor éénmalig gebruik voor maximale hygiëne in de omgang met contactlezen.
LensPlate
Overige accessoires
U kunt bij ons ook terecht voor etui's van DMV, diverse lenscases, pincetten...
Accessoires
© 2017 Labo Rx (BOS bvba)    -    Disclaimer
Terug naar de inhoud